• Home
  • /
  • Recenzie
  • /
  • Strong Power – slovenský regeneračný krém svetového rozmeru!

Strong Power – slovenský regeneračný krém svetového rozmeru!

Bez mučenia. Na Strong Power sme narazili aj vďaka vám. Práve vo vašich storkách a postoch na Instagrame sa objavil krém, ktorý vraj postaví človeka na nohy a pomáha parádne zregenerovať.

Jedného z nás potom začala trápiť spodná časť chrbta. Kombinácia zhruba 15-ročného sedenia na stoličke v práci s dlhými behmi, spôsobila dosť nepríjemné bolesti. Návšteva fyzioterapeuta i lekcie jogy pomáhajú, no aj tak sa občas dostaví tá nepríjemná, nečakaná bolesť. Nielen v krížoch, ale aj na zadku. Piriformis, možno to poznáte, taká malá zloba, čo vám podráždi nervy až v zuboch.

Poprosím s čili!

A tak sme si kukli, odkiaľ že to ten Strong Power prišiel. Niekde sme zazreli dodatok – US a mysleli, že má pôvod v Amerike a tu ho len niekto distribuuje. Omyl! Bolo to presne naopak.

O čo väčšie prekvapenie na nás čakalo, keď nám prakticky okamžite odpísal majiteľ Richard. „Jasné, príď zajtra, dám ti nejaké vzorky.“ Prišiel som a odišiel s dobrými radami, vierou a taškou plnou jednorazoviek i veľkej tuby Strong Poweru. Wow, to bolo také neslovenské.

Hneď na druhý sme s Vaškom mali v pláne 22km trailík s poriadnym prevýšením. Test ako sa patrí. Ráno pred behom som si natrel kríže i zadok. V podstate o minútu neskôr začalo nastupovať pálenie. Nie neznesiteľné, ale také poriadne, ako sa patrí. Podobne, ako keď čakáš na kebab a opýtajú sa ťa, či chceš tatarku, cesnakový dresing alebo čili. Táto masť je rozhodne to najfajnovejšie čili!

Celý čas pri behu ma hriala a dopriala uvoľnenie v partiách, ktoré ma v poslednej dobe zrádzajú. Po behu som si natrel aj lýtka a na druhý deň som sa cítil ako po masáži. Navyše, teplo z času na čas vystriedal príjemný chlad. Ako keby ten krém presne vedel, čo má robiť. Či sa zmeniť na červenú alebo modrú, tak, ako je to na farbách jeho tuby.

Príroda je najsilnejšia

Ako milovníci trailových chodníčkov trávime veľa času v prírode a preto sme radi, že masť vznikla na prírodnej báze. Kombinácia gaultherinového oleja a mentolu má blahodarné účinky na ľudské telo. Navyše krém krásne vonia a milovníci mentoliek si prídu na svoje. Vôňa je pomerne výrazná, ale to nám vyhovuje. Z iných recenzií sme sa dočítali, že napomáha pri uvoľnení dýchacích ciest či nádche. Nemáme dôvod tomu neveriť.

Okrem toho hrejivého pocitu nás prekvapilo aj to, ako dlho pretrváva. Nie je ako žuvačka, ktorej chuť sa stratí po pár minútach. Účinok trvá niekoľko hodín a človek má naozaj pocit znovuzrodenia. Rýchla a efektívna regenerácia zaručená.

Záujem o šport a úžasný prístup  

Krém Strong Power pozná veľa sparťanov, ambasádormi sú osobnosti atletiky, kanoistiky či hokejbalu. Môžeme potvrdiť, že na svoje si prídeme aj my, bežci. Regenerácia je totiž veľmi dôležitá súčasť progresu, nech už máte pred sebou akýkoľvek cieľ.

Vynikajúcim nápadom je 5ml jednorazovka, ktorú viete šupnúť do vrecka a použiť v prípade potreby na kĺby, prípadne na unavené svalstvo. Rýchlo premasírovať a valíte ďalej, s povoleným a príjemným dopingom.

Máme skúsenosti s rôznymi mastičkami bez efektu, ale táto k nim určite nepatrí. Oceňujeme najmä okamžitý a dlhotrvajúci účinok, spratnosť mini balenia (5ml je ale dosť na lokálne partie, ktoré potrebujú „opraviť“), ako aj fakt, že ide o slovenský výrobok.

Bonus: Prístup a záujem o šport zo strany majiteľov Richarda a Romana je naozaj príkladný.

  • Viac info o kréme, účinkoch, aj cene nájdete na strongpower.sk, prípadne čeknite ich Facebook alebo Instagram.

Pridaj komentár